Betaling

De betalingen aan onze webshop worden afgehandeld via Rabobank Omnikassa.  Je kunt betalen via IDEAL of met je creditcard (Mastercard of Visa). Eventueel kun je ook vooruit betalen door zelf een bankoverschrijving te doen.

 

IDEAL

In Nederland is iDEAL snel uitgegroeid tot de meest gebruikte betaalmethode voor veilige en directe betalingen op internet. De reden van dit succes is dat je je online betaling uitvoert in je eigen herkenbare en vertrouwde bancaire omgeving.  Je betaalt net zoals bij gewoon internetbankieren van je eigen bank.

 

MasterCard en Visa

Het is ook mogelijk om met je Mastercard of Visa creditcard te betalen. Ook deze betalingen vinden plaats in een beveiligde omgeving (3D Secure beveiliging).

 

Als je op een van bovenstaande manieren betaalt, zijn wij ervan verzekerd dat je bestelling aan ons wordt betaald. Wij zullen deze dan ook zo snel mogelijk verzenden. Bestellingen geplaatst vóór 14.00 uur zullen op werkdagen dezelfde dag worden verzonden (bij betaling met creditcard kan dit langer duren, omdat de verwerking van de betaling iets langer duurt). Bestellingen geplaatst en volledig betaald na 14.00 uur, in het weekend en op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag door ons verstuurd.

 

Vooruitbetaling

In het ander geval maak je gebruik van overschrijving via je eigen bank. Richt de betaling aan (IBAN):

NL61 RABO 0341 0475 62 van Tulips, onder vermelding van het ordernummer. Voor internationale betalingen is de BIC/Swift code: RABONL2U. Verzending geschiedt dan als je bestelling volledig is betaald.